Första inlägget 2009!

Sen senaste inlägget skrevs har min fritid varit överdrivet fylld med måsten. Finns tusen anledningar till varför jag inte skrivit men nu ska jag försöka ta mig i kragen och komma igång igen.

Under jullovet byggde jag som tänkt var (bilduppdatering kommer inom kort) och i nuläget har jag en nästan helt färdig baslåda stående i snicken här hemma. Själva basen är den största delen av bygget, sen återstår bara inplacering av diskant och mellanregister sen är vi riktigt nära vårt färdiga resultat!

Enligt min projektplan skulle bygget vara färdigt vecka tre men på grund av tidigare försening som fortfarande spökar är jag som just nämndes ej färdig än. Enligt projektplanen skulle jag även samma vecka sätta ett namn på mitt projektarbete - vilket jag så duktigt gjort.

Testade lite olika stilar för skojs skull men fastnade för den rödmarkerade ovan.
'Sono' är latin för 'ljud' och jag lekte lite med ordet och placerade ett s i slutet = sonos. Tyckte det blev väldigt fint då SONOS (i versaler) blir samma ord vare sig man läser det från vänster till höger, vice verca eller upp och ned ^^

Har tyvär ingen aning om hur många timmar jag lagt totalt den senaste månaden.. Men rätt många är det då.



Leeroy: ... At least I have chicken...

RSS 2.0