Nytt inlägg.

Man ska enligt instruktionerna för vårt projektarbete föra en logg eller liknande för de tillfällen då man jobbar med projektet. Som synes för jag en bLogg i detta syfte, dock har jag inte varit överdrivet aktiv vad gäller att nedteckna hur mycket tid jag hitintills lagt ned och kommer säkert inte vara alltför nitisk inom detta i fortsättningen heller.
Men genom att nämna att jag arbetar syns det ju i alla fall att jag gör något och ägnar tid åt det..

Har som tidigare nämnts tillbringat många timmar vid internätet sökandes efter olika material inom området för att utöka mitt kunnande, har även diskuterat med flertalet människor med mer erfarenhet än mig etc.etc.

Utökar texten vid senare tillfälle



*Senare tillfälle*

Sidan http://www.ljudia.se/se/teknik/tips/skola1.html verkar ha tagits bort i samband med att de just uppdaterat hela hemsidan. Taskigt, jag tänkte länka denna då de hade skrivit mångt och mycket bra i sin "lilla" skola (har allt som tur är utskrivet och har man tur kommer det upp igen)

I somras köpte jag en bok, HAYNES TUNING; MMM, vilken har inspirerat mig mycket till att bygga något själv. Boken innehåller både detaljerade beskrivningar av hur man går till väga med det mesta inom mobila multimedia (ex. billjud) och inspirationsbilder.

Har varit och snackat med killarna på Ljudshopen Nord, http://www.ljudshopen.se/, några vändor. De är lite roliga, man får nämligen väldigt olika svar beroende på vem man talar med (kan ta en beskrivning muntligt om någon undrar närmare)

I övrigt så finns det hur mycket som helst att titta på och läsa om på internet, lite länkar:
http://www.hifikit.se/
http://www.starfelt.se/
http://www.diyaudioandvideo.com/
http://www.ljudia.com/StartPage/Start.aspx
http://www.jvc.se/index.php
http://www.mds.se/default.asp
http://www.jbl.com/
http://www.google.se/

>>> Skicka gärna tips


Nu la jag ju till mycket!

Ofver unt out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0